Açıklaması yangın kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangın asayiş hollerinin cidar, tavan ve ayaında tek tarafıcı malzeme kullanılamaz ve bu hollerin, yangına en az 120 zaman dayanıklı duvar ve en az 90 zaman dayanıklı yaman sızdırmaz kapı ile öbür bölümlerden ayrılması gerekir.

Mono blok beden yapısı düzen sistemi yahut ürkü pas sisteminin kilidin dâhilinden güzeşte 4 sayı cıvata ile bir birine demetlanması ile sağlamlanmaktadır.

Sertifikalı yangın bapları ile müstelzim kalite sağlamlanmakta olup, talebe nazaran aksesuarlar da eklenebilmektedir

Yangın baplarında kapıyı harisan ve aynı zamanda insanların tutabileceği tutacakların yahut kolların yangından etkilenmeyecek şekilde nitelikli olması, âlâ malzemelerden gestaltlması gerekir. Dekoratif yangın bapları son yıllarda çok tercih edilen baplar olsa da en metin bapların binanın yapısına yakışır çelik kadar malzemelerden üretilen baplar evetğu gerçeği bileğişçilikmemiştir.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belirli bir müddet ısı ve yalım geçişine direnebilecek yangın bapları kullanılır. Yangın kapılarının 4 aksiyonlevi[değteamültir

Yangın merdivenleri, öteki katlardan ayrılan yangın baplarıyla donatılmalıdır. Bu kapılar yangın durumunda kendiliğinden olarak kapanmalı ve yangının yayılmasını

Gök Yangın olarak binalarınıza yapılacak yangın merdivenlerini en birinci sınıf çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır bilirkişi ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin süksesı ile sair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından koca kalite, metanet, %100 projeye intibak ve şayeste hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Ankara Yangın Kapısı yolmak isteyenler bireysel veya kurumsal kullanıcılar Ankara’da kâin ofisimizi görüşme ederek yahut İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak Yangın Bapları ile alakalı merak ettikleri bütün konular üzerine vukuf sahibi olabilirler.

İnsan yoğunluğu lüks yangın kapısı olan, kişilerin toplanmış halde yaneşeliığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve acil manzara önlemi olarak Yangın Bapsı yararlanmaı kanunen şarka koşulmuştur. Yangın Kapılarının en sık kullanıldığı projeler beyninde;

Bu merdivenler, ivedili kaçış senaryolarında hızlı ve emin bir şekilde açılıp kullanıma anık hale hasılat. Bu sayede, binada mevcut kişilerin eskiden boşaltma edilmesi katkısızlanır ve dirilik kaybı riski minimize edilir.

Bu gibi yerlerde belirttiğimiz üzere yegâne yangın çıkış noktasının olması da yerinde olacaktır. Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kabilinden kriterlerin dikkate hileınarak lazım skorda yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde bile yarar vardır.

3-) Yangın Yangın Çıkış Kapısı merdiveni baplarının birbirinden oldukça uzak olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi bulunmayan binada yangın merdivenleri arasındaki açıklık diyagonal mesafenin yarısından, evetğmurlama sistemi kâin binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

Yangın merdivenlerinin yerinde enliliğe ve tavan yüksekliğine mevla olması önemlidir. Ekseriya, bir yangın merdiveni en azca 120 cm kadar olmalıdır. Merdivenlerin basamakları ve platformları da münasip boyutlarda olmalıdır.

Report this wiki page